House of Marley Principes

Bob Marley is een muzikale profeet wiens woorden alle generaties en rassen raken, ontroeren en inspireren. Hij gebruikte zijn muziek om zijn visie op gelijkheid, eenheid, authenticiteit, liefde en duurzaamheid te verspreiden. The House Of Marley is toegewijd aan het leveren van topkwaliteit en milieuvriendelijke producten die Bob Marley's visie belichamen.

1

Superieure kwaliteit

Ontworpen met gevoel, ontwikkeld om te presteren

Wij geloven niet alleen in het op de juiste manier maken van onze producten, wij geloven ook in het maken van goede producten. Bob Marley was een meester in zijn vak en we streven naar het zelfde uitmuntende niveau in alles wat we maken. We zijn ook muziekliefhebbers. Daarom hebben we ons hart gelegd in elk detail, zodat de muziek die we liefhebben te horen is zoals het de bedoeling was om gehoord te worden.

Met behulp van reggae muziek als basis, waarmee al onze producten zijn gemaakt, is de bas het eerste element waar we onze aandacht op richten. De bas is de drijvende kracht. We willen het horen, zonder vervorming, ongeacht hoe laag het gaat en we willen dat het hard gaat. Elk van onze in-ear en on-ear oor-en hoofdtelefoons en luidsprekers zijn gemaakt voor de laagste in reggae klinkende bas. Dat betekent niet dat we de hoge tonen verwaarloosd hebben. Wij streven naar zuiverheid en je hoort het in ieder instrument en lied.

Onze producten zijn ook gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. De mensen die de Marley levensstijl nastreven zijn actief. Ze zijn constant in beweging. Dus we hebben er hard aan gewerkt om producten te maken die zelfs de meest actieve levensstijl kunnen weerstaan. We willen dat onze producten Bob Marley nabootsen. We willen dat ze tijdloos zijn.

2

Mileuvriendelijk

Werken aan een betere wereld

De Marley familie heeft zich altijd toegewijd aan het beschermen van de aarde. Binnen The House of Marley, is onze missie om kwalitatief hoogwaardige producten te creëren in de meest ethische verantwoorde en milieuvriendelijke positieve manier.

We maken gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen in onze producten en verpakkingen, zoals duurzaam geproduceerd, FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen en recyclebaar aluminium.

Wij nemen verantwoordelijkheid voor de impact die onze producten en daden hebben op de planeet. Op die manier dat onze kinderen, en kleinkinderen, de vreugde kunnen voelen van een mooie aarde.

3

Goede Doelen

Waarde eraan hechten om iets terug te geven

Marley producten ondersteunen de Marley familie, de liefdadigheidsorganisatie 1Love.org. Deze wereldwijde beweging is gewijd aan de ondersteuning van de jeugd, de planeet en de vrede.

Om meer te weten over de 1Love, bezoek de website op 1love.org.