WELKOM BIJ THE HOUSE OF MARLEY BENELUX!

Marley ondersteunt de Johan Cruyff foundation!

Meer afbeeldingen

Marley ondersteunt de Johan Cruyff foundation!

000000000


De Johan Cruyff Foundation brengt samen met The House of Marley jeugd in beweging!
Wat beide met elkaar gemeen hebben is dat beide organisaties vanuit de gedachtegoed van wereldverbeteraars tot stand is gekomen.
The House of Marley en de Johan Cruyff Foundation doen er alles aan om de jeugd zich te laten ontwikkelen en daardoor de wereld langzamerhand te verbeteren.
The House of Marley heeft elke Cruyff Court coach verzien van een Get Together speaker. Wij geloven dat muziek en sport mensen met elkaar laat verbroederen.
Hiernaast doneert The House of Marley een bedrag per verkocht item aan de foundation.

Missie Johan Cruyff Foundation
De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Maar kinderen hebben te weinig tijd, ruimte en aandacht voor bewegen. Daarom willen wij ze stimuleren om te bewegen met onze projecten zoals de meer dan 200 Cruyff Courts in wijken in Nederland en in het buitenland, de ruim 200 basisscholen met een Schoolplein14 en de financiële ondersteuning van diverse grote en kleine sportprojecten en sportbonden met hun activiteiten voor gehandicapte kinderen.
Elke week brengen wij zo duizenden kinderen in binnen- en buitenland in beweging.

Visie Johan Cruyff Foundation
Sport en spel zijn belangrijk voor een goede en gezonde ontwikkeling van kinderen.
Het is net zo belangrijk als leren lezen en schrijven. Niet voor niets is het recht op sport en spel vastgelegd in het Verdrag voor de Rechten van het Kind van de Verenigde Naties.
De praktijk is anders.
Ook in Nederland spelen en bewegen kinderen steeds minder.
De gevolgen voor de gezondheid van jeugd zijn nu al zichtbaar.
Onderzoeken wijzen ook op negatieve gevolgen op sociaal gebied, ontwikkeling en integratie.
De Cruyff Foundation wil kinderen laten bewegen, voor hun geluk.
Nu en later.

Website: http://www.cruyff-foundation.org/

Ook donateur worden?
- T. 020-3057766
E. info@cruyff-foundation.org

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

Controler Compatibiliteit:

  • 1 Knops: Geschikt voor Android en Apple
  • 3 Knops: Geschikt voor Android en Apple;
    • volumeknoppen alleen geschikt voor Apple
€ 0,00

Prestaties

Van de kracht en rauwheid van een live concert tot aan de diepe nuances van een uitgebreide studio opname, onze toewijding aan audioprestaties komt over, ongeacht wie er in je afspeellijst staat.

Marley's "signature sound" levert vloeiende, krachtige bas, verbluffend nauwkeurige mids, en krachtige hoge tonen. Aangepaste engineering en tuning door de beste oren in de business betekenen dat uw muziek wordt geleverd met ultieme helderheid.

Ontwerp

Een unieke mix van high-tech en eco-bewust ontwerp, Marley producten zien er net zo goed als ze klinken.

Elk element is kunstig ontwikkeld tot in de kleinste details. Met behulp van verantwoorde materialen, onze audio-lijn is voorzien van onze exclusieve REWIND & trade; stof, katoen en canvas, textiel, recyclebare metalen, bamboe en Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerde houtsoorten. De combinatie van schoonheid en duurzaamheid, Marley producten brengen uw muziek en stijl terug naar de aarde met een warmte en karakter dat is ongeëvenaard.