welkom bij the house of marley nederland!

  • Home
  • /
  • Devices
  • /
  • Nieuwe Marley hoofdtelefoons verkrijgbaar

Nieuwe Marley hoofdtelefoons verkrijgbaar

Nieuw: Smile Jamaica BT

House of Marley heeft voor het eerst in de geschiedenis een Bluetooth in-ear hoofdtelefoon in het assortiment. De populaire Smile Jamaica serie komt met een uitbreiding in de vorm van een Bluetooth model met comfortabele nekband, 3-knopsbediening en microfoon. Luister 8 uur lang naar je favoriete muziek en schakel in een handomdraai om naar je telefoongesprek en terug. Verkrijgbaar in de kleuren Copper, Denim, Signature Black en Brass. Handig voor onderweg en/of op het werk!

EM-JE083-BA_Product_02

Nieuw: Positive Vibration II

De Positive Vibration on-ear hoofdtelefoon is in een nieuw jasje gestoken! Deze Positieve Vibration II combineert comfort met kwaliteit. De bekabelde versie is verkrijgbaar in de kleuren Copper, Denim, Signature Black en Silver.

Binnenkort is de Positive Vibration II ook verkrijgbaar in een Bluetooth variant. Hiermee luister je 10 uur lang draadloos naar je muziek. Er wordt een handige kabel meegeleverd met 3-knopsbediening en microfoon. Deze Positive Vibration II BT is vanaf 1 juli verkrijgbaar in de kleuren Denim, Signature Black en Silver.

Positive Vibation II

 

Geef een reactie