welkom bij the house of marley nederland!

Nieuw: Marley Natural

Het officiële Bob Marley cannabis lifestylemerk Marley Natural is nu ook verkrijgbaar in Nederland! De Marley Natural lijn bestaat uit lichaamsverzorgingsproducten en rookaccessoires op basis van cannabis olie.

GeneralBannersbodycare_grande Marley51_grande

 

 

 

 

 

 

 

 

Marley Natural maakte debuut in Europa bij de iconische Franse winkel Colette tijdens de couture fashion week (begin juli 2017) in Parijs. “Van Trenchtown tot Parijs: de muziek en de boodschap van mijn grootvader is universeel”, zei Zuri Marley, Bob Marley’s kleindochter, die het lanceringsevent heeft gehost en de muziek samenstelde. “Door Marley Natural naar Europa te brengen, vieren, delen en verspreiden we Bob’s geloof in de positieve potentie van de plant om te genezen, inspireren en creëren.”

Marley Natural™ is een premium productlijn ontworpen met bewustzijn, authenticiteit en echt respect voor de voordelen van de natuur. Onze bloem-, accessoire- en lichaamsverzorgingsproducten zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen en gedreven door integriteit. Al onze producten zijn een directe weerspiegeling van het ethos van Marley dat de goedheid van de natuur combineert met een geloof in het positieve potentieel van de plant. Als wereldverbeteraars promoten we positiviteit, verbinding, en persoonlijke transformatie. En omdat we in vooruitgang geloven, bieden we een uitzonderlijke lifstylelijn die is geïnspireerd door de energie van Jamaica. We zijn trots dat we het officiële Bob Marley-cannabismerk zijn.

De verschillende Marley Natural producten zijn binnenkort verkrijgbaar via deze website!

 

Geef een reactie