welkom bij the house of marley nederland!

Marley ondersteunt wereldwijde herbebossing

De Marley familie heeft zich altijd toegewijd aan het beschermen van de aarde. We maken gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen in onze producten en verpakkingen, zoals duurzaam geproduceerd FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen en hennep, gerecycled plastic en recyclebaar aluminium.

1loveorg-1347423298_600Voorheen steunde The House of Marley 1Love.org, een liefdadigheidsorganisatie met een eenvoudige missie: ‘do good in honor of Bob Marley’s vision of a better tomorrow.’ Zij, en The House of Marley dus ook, hebben zich jarenlang ingezet voor de bescherming van de aarde, het welzijn van de mensheid en ze streefden goede doelen na zoals goed onderwijs.

otp_logo_square_whiteSinds vorige week (19 juli 2017) steunt The House of Marley de nieuwe non-profit organisatie OneTreePlanted.org, die wereldwijd bomen plant. Een percentage van de verkoop van alle Marley producten gaat naar de ondersteuning van herbebossing via dit project. Per verkocht Marley product wordt er dan ook ergens op aarde een boom geplant! Tot nu toe heeft Project Marley 25.000 bomen geplant.

cruijflogo

 

In Nederland blijven we ook de Johan Cruijff Foundation steunen. De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Zo zijn er meer dan 200 Cruyff Courts in diverse wijken in zowel Nederland als het buitenland, ruim 200 basisscholen met een Schoolplein14 en de financiële steun van verschillende sportprojecten en sportbonden met activiteiten voor gehandicapte kinderen. The House of Marley heeft elke Cruyff Court coach voorzien van een Get Together speaker, maar steunt de Foundation ook jaarlijks met een financieel bijdrage.

 

Bekijk hier het filmpje over het Marley project bij OneTreePlanted: https://youtu.be/oNFk72IcKII

Meer informatie: https://onetreeplanted.org

Geef een reactie