welkom bij the house of marley nederland!

  • Home
  • /
  • Reggae
  • /
  • Damian Marley komt naar Nederland!

Damian Marley komt naar Nederland!

Damian ‘Jr. Gong’ Marley komt in juni en juli 2017 naar Europa toe. De jonge Jamaicaanse zanger zal twee optredens in Nederland verzorgen en staat op dinsdag 13 juni in het Paard van Troje in Den Haag en op woensdag 14 juni in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Damian-Marley

Damian Marley is de jongste zoon van Bob Marley. Net als zijn broers Stephen, Ky-mani, Julian en Ziggy, treedt ook Damian Marley in de voetsporen van zijn vader. Zijn grote doorbraak kwam in 2005 met het nummer ‘Welcome To Jamrock’. In 2010 maakte hij samen met rapper Nas het album ‘Distant Relatives’ en Mick Jagger en Dave Stewart vroegen hem bij de supergroep SuperHeavy. In 2012 ging Damian Marley een samenwerking aan met Skrillex, wat resulteerde in de single ‘Make It Bun Dem’, een ‘monster mash-up van dubstep en dancehall’ volgens Rolling Stone Magazine. Binnenkort komt hij met zijn nieuwe solo album ‘Stony Hill’.

Kaartjes voor het Haagse concert zijn te verkrijgen via: http://www.paard.nl/tickets/1433604. Tickets voor het concert in Utrecht zijn vanaf vandaag (woensdag 1 maart) in de voorverkoop via: tiv.re/DamianMarley14jun

 

Geef een reactie