WELKOM BIJ THE HOUSE OF MARLEY BENELUX!

Accu Pack - REFURB - Bag Of Riddim

Meer afbeeldingen

Sale

Accu Pack - REFURB - Bag Of Riddim

700119REFURB

Upgrade accu pack voor de Bag of Riddim en Bag Of Riddim Bluetooth Riddim. Accu biedt tot 8 uur muziek. Wordt simpelweg in het batterijvak van de Bag Of Riddim geklikt. Kan opgeladen worden via de originele oplader als deze geplaatst is in de Bag of los via de aparte aansluiting op het accu pack zelf. Oplaadtijd: 4 uur Speeltijd: ca 8 uur (Afhankelijk van de muziek inhoud en volume). Gewicht: 265 Gr Output: 7.2 Volt - 4400mAh LET OP DIT IS EEN REFURB PRODUCT* - IS GEBRUIKT ALS DEMO MODEL - AFWIJKENDE VERPAKKING - WERKT VERDER GOED . 
* 6maanden garantie op refurb producten 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale prijs: € 49,90

Special Price € 37,43

Sale

Controler Compatibiliteit:

  • 1 Knops: Geschikt voor Android en Apple
  • 3 Knops: Geschikt voor Android en Apple;
    • volumeknoppen alleen geschikt voor Apple

Normale prijs: € 49,90

Special Price € 37,43

Sale

Prestaties

Van de kracht en rauwheid van een live concert tot aan de diepe nuances van een uitgebreide studio opname, onze toewijding aan audioprestaties komt over, ongeacht wie er in je afspeellijst staat.

Marley's "signature sound" levert vloeiende, krachtige bas, verbluffend nauwkeurige mids, en krachtige hoge tonen. Aangepaste engineering en tuning door de beste oren in de business betekenen dat uw muziek wordt geleverd met ultieme helderheid.

Ontwerp

Een unieke mix van high-tech en eco-bewust ontwerp, Marley producten zien er net zo goed als ze klinken.

Elk element is kunstig ontwikkeld tot in de kleinste details. Met behulp van verantwoorde materialen, onze audio-lijn is voorzien van onze exclusieve REWIND & trade; stof, katoen en canvas, textiel, recyclebare metalen, bamboe en Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerde houtsoorten. De combinatie van schoonheid en duurzaamheid, Marley producten brengen uw muziek en stijl terug naar de aarde met een warmte en karakter dat is ongeëvenaard.