WELKOM BIJ THE HOUSE OF MARLEY NEDERLAND!

Legend ANC Midnight - Active Noise Cancelling

Meer afbeeldingen

Legend ANC Midnight - Active Noise Cancelling

Active Noise Cancelling Over-Ear Hoofdtelefoon

EM-DH013-MI
Ons vlaggenschip, de over-ear hoofdtelefoon LEGEND ANC is uniek in stijl, comfort en prestaties. Met de toegevoegde eigenschap van de Active Noise Cancelling technologie, hoor je helemaal niets behalve jouw muziek. De HD-40mm drivers brengen je favoriete muziek tot leven met ultra-realistische akoestiek. Superieur vakmanschap en high-end ontwerp; ingebouwde accu, 3 knops microfoon/controller en zacht lederen oorschelpen voor het ultieme gebruikscomfort. Geleverd met lederen opbergbox, micro USB oplaadkabel, 3.5>6.5mm adapter en 3.5>2x3.5 vliegtuig adapter. Go ahead, get noisy!

Active noise cancelling technologie
drivers: 40 mm Moving Coil
Freq: 20Hz - 20Khz
Geluidsdruk: 101 Db
kabel: 3 knops Microfoon/Controller
via USB opladen

Materialen: FSC-hout, lederen oorkussens
Recyclebaar aluminium,
Rewind™ stof, roestvrij staal

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 249,90

Controler Compatibiliteit:

  • 1 Knops: Geschikt voor Android en Apple
  • 3 Knops: Geschikt voor Android en Apple;
    • volumeknoppen alleen geschikt voor Apple
€ 249,90

Prestaties

Van de kracht en rauwheid van een live concert tot aan de diepe nuances van een uitgebreide studio opname, onze toewijding aan audioprestaties komt over, ongeacht wie er in je afspeellijst staat.

Marley's "signature sound" levert vloeiende, krachtige bas, verbluffend nauwkeurige mids, en krachtige hoge tonen. Aangepaste engineering en tuning door de beste oren in de business betekenen dat uw muziek wordt geleverd met ultieme helderheid.

Ontwerp

Een unieke mix van high-tech en eco-bewust ontwerp, Marley producten zien er net zo goed als ze klinken.

Elk element is kunstig ontwikkeld tot in de kleinste details. Met behulp van verantwoorde materialen, onze audio-lijn is voorzien van onze exclusieve REWIND & trade; stof, katoen en canvas, textiel, recyclebare metalen, bamboe en Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerde houtsoorten. De combinatie van schoonheid en duurzaamheid, Marley producten brengen uw muziek en stijl terug naar de aarde met een warmte en karakter dat is ongeëvenaard.