welkom bij the house of marley nederland!

Record Store Day

Zaterdag 22 april is het weer zo ver: Record Store Day! Dit unieke evenement vindt plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan en is hiermee het grootste en tegelijk het meest intieme muziekevenement ter wereld.

RSD-17

Sinds een aantal jaar vind Record Store Day ook in Nederland plaats. De winkelvloeren van meer dan 100 onafhankelijke platenzaken in Nederland veranderen in verschillende podia door het land verspreidt, met meer dan 250 optredens van o.a. BLØFRyley WalkerBlaudzunDeWolffHallo VenrayLucas HammingMax Meser, MossRondéSpinvis en Jett Rebel. Daarnaast verschijnen er zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn: nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl en nooit eerder uitgebrachte juweeltjes.

Record Store Day is voor iedereen vrij toegankelijk en laat je als bezoeker proeven van de lol van het verzamelen van het fysieke product. House of Marley is ook van de partij als hoofdsponsor van Record Store Day Nederland. Bij iedere aankoop bij de meeste platenzaken die meedoen met Record Store Day ontvang je een gratis goodie bag!

’s Avonds vindt de officiële Afterparty plaats in de Sugarfactory in Amsterdam met optredens van Faces on TV, Nouveau Vélo en Lookapony. House of Marley zal hier ook aanwezig zijn met een luisterhoek waar je je net gekochte aankopen kunt beluisteren op de Stir It Up draaitafel!

banner-HOM-RSD-2017

Check de website van Record Store Day of check de Store Finder

Meer info over de Afterparty: Sugarfactory

Geef een reactie