welkom bij the house of marley nederland!

  • Home
  • /
  • Family Friday
  • /
  • Marley familie viert 40 jaar Exodus album van Bob Marley & The Wailers

Marley familie viert 40 jaar Exodus album van Bob Marley & The Wailers

Precies vandaag komt de re-release uit van het welbekende Exodus album van Bob Marley & The Wailers. Wij van Marley.nl mogen maar liefst 3 dubbel-CD’s van Exodus 40 weggeven!

Het oorspronkelijke Exodus album kwam uit op 3 juni 1977 (Island Records) en wordt gezien als het beste album van Bob Marley & The Wailers. De singles van het album waren Jamming, Waiting in Vain en One Love / People Get Ready, maar ook Three Little Birds en Natural Mystic worden tot het beste van Marley gerekend. Het album werd vrijwel geheel opgenomen in Londen en werd in 1999 door het tijdschrift TIME uitgeroepen tot het beste album van de 20e eeuw.

Exodus

Exact 40 jaar na dato komt Island Records / Universal Music met een aantal heruitgaven van het album, met daarop extra nog niet eerder uitgebracht materiaal. Ziggy Marley heeft hiervoor de oude opnamen opgepoetst en naar deze tijd ‘vertaald’. Ook zijn er originele vocale en instrumentale opnamen toegevoegd die niet voor het oorspronkelijke album zijn gebruikt.

Exodus 40

De dubbel CD bestaat uit het originele album Exodus en de Ziggy Marley ‘restatement’. Marley.nl mag maar liefst 3 Exodus 40 dubbel-CD’s weggeven en doet daar zelf nog een Little Bird In-ear oortelefoon bij! Wil je kans maken op deze leuke prijs, reageer dan voor 15 juni 2017 op ons Facebook of Instagram bericht hierover en laat ons weten waarom jij dit zou moeten winnen!

Meer weten? Bekijk hier de sneak preview van de verschillende CD & vinyl sets die vandaag uitkomen van het nieuwe Exodus 40https://youtu.be/arr_2Z2dszo

Geef een reactie