welkom bij the house of marley nederland!

  • Home
  • /
  • Devices
  • /
  • De Get Together Speaker nu ook in Signature Black!

De Get Together Speaker nu ook in Signature Black!

De nieuwe Get Together Portable Bluetooth Speaker is nu ook verkrijgbaar in de kleur Signature Black!

Get Together SignBlack  Get Together SignBlack2

 

 

 

 

 

Deze nieuwe Get Together Portable Bluetooth Speaker in Signature Black past qua design perfect bij de Stir It Up draaitafel van Marley.

StirItUp+GetTogether

Alle producten van House of Marley zijn vervaardigd van duurzame en milieuvriendelijke materialen. Zo is het frontje van de speaker (en de bovenkant van de draaitafel) van FSC-goedgekeurd bamboe en de stof is van het speciale Rewind™ materiaal, een mix van hennep, organisch katoen en gerecyclede plastic flessen.

Bestel de Get Together Portable Bluetooth Speaker direct op onze website

Bij iedere bestelling op Marley.nl van producten boven de €50, ontvang je tevens een gratis Marley t-shirt!

Michelle is afgestudeerd in de Fysische Geografie (UvA 1997). Zij is een groot Reggae liefhebber en is dan ook al ruim 14 jaar de drijvende kracht achter Black Star Foundation, een non-profit organisatie, die zich al meer dan 13 jaar inzet voor de promotie van reggae muziek in Nederland. Ze organiseert evenementen en concerten, doet management en boekingen voor reggae artiesten/bands, beheert een eigen label en promoot en ondersteunt nieuw talent. Michelle is tevens werkzaam voor de online Reggae agenda Irielion.com en doet 1 dag per week marketing/promotie voor House of Marley NL.

Geef een reactie