WELKOM BIJ THE HOUSE OF MARLEY NEDERLAND!

Chant

Meer afbeeldingen

Chant

Bluetooth Speaker

EM-JA008
De CHANT BT is het grotere broertje van de CHANT MINI BT. Deze bluetooth speaker is, net zoals de mini, gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Hiernaast is de speaker ook afgewerkt met de exclusieve REWIND stof.

Driver: 2” speaker
Vermogen: 1x 5 watt
Freq: 90Hz - 18Khz
Bluetooth 4.1, A2Dp, edr
ingebouwde microfoon tbv handsfree
3.5 mm aux in
Li ion accu: tot 8 uur speelduur
Spatwater dicht: Ipx4

Materialen: bamboe, Rewind™ stof,
recyclebaar aluminium

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 69,90
Reset Configuration

* Verplichte velden

Controler Compatibiliteit:

  • 1 Knops: Geschikt voor Android en Apple
  • 3 Knops: Geschikt voor Android en Apple;
    • volumeknoppen alleen geschikt voor Apple
€ 69,90

Prestaties

Van de kracht en rauwheid van een live concert tot aan de diepe nuances van een uitgebreide studio opname, onze toewijding aan audioprestaties komt over, ongeacht wie er in je afspeellijst staat.

Marley's "signature sound" levert vloeiende, krachtige bas, verbluffend nauwkeurige mids, en krachtige hoge tonen. Aangepaste engineering en tuning door de beste oren in de business betekenen dat uw muziek wordt geleverd met ultieme helderheid.

Ontwerp

Een unieke mix van high-tech en eco-bewust ontwerp, Marley producten zien er net zo goed als ze klinken.

Elk element is kunstig ontwikkeld tot in de kleinste details. Met behulp van verantwoorde materialen, onze audio-lijn is voorzien van onze exclusieve REWIND & trade; stof, katoen en canvas, textiel, recyclebare metalen, bamboe en Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerde houtsoorten. De combinatie van schoonheid en duurzaamheid, Marley producten brengen uw muziek en stijl terug naar de aarde met een warmte en karakter dat is ongeëvenaard.

Aux-in aansluiting

Een aanwezige 3.5mm aux ingang maakt het aansluiten mogelijk van vele andere apparaten.

Bluetooth

Draadloze verbinding via Bluetooth-technologie zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Thuis of on-the-go, Bluetooth-connectiviteit maakt draadloze overdracht mogelijk van bijna alle hedendaagse geluidsbronnen.

Recyclebaar aluminium

Marley gebruikt recyclebare aluminium onderdelen van hoge kwaliteit, draagt ​​bij aan duurzaamheid en houdt materialen uit de afvalstroom.

Recyclebaar plastic

Recyclebare kunststof behuizing van een hoge kwaliteit, draagt bij aan duurzaamheid en houdt materialen uit de afvalstroom.