WELKOM BIJ THE HOUSE OF MARLEY NEDERLAND!

BAG OF RIDDIM II

Meer afbeeldingen

BAG OF RIDDIM II

EM-JA014-SB

700266
De Bag of riddim II is makkelijk mee te nemen vanwege de gemakkelijke meegeleverde REWIND draagtas.
Naast het feit dat het een premium geluidkskwaliteit heeft ziet de bluetooth speaker er ook nog eens waanzinnig gaaf eruit.
De draagtas is gemaakt van biologisch katoen, hennep en RPET.
Ongeëvenaarde geluid en het gemak van Bluetooth maakt dit systeem de perfecte partner voor een uitje met vrienden of chillsessies rondom het huis.

speeltijd: 10 uur

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 269,90

Controler Compatibiliteit:

  • 1 Knops: Geschikt voor Android en Apple
  • 3 Knops: Geschikt voor Android en Apple;
    • volumeknoppen alleen geschikt voor Apple
€ 269,90

Prestaties

Van de kracht en rauwheid van een live concert tot aan de diepe nuances van een uitgebreide studio opname, onze toewijding aan audioprestaties komt over, ongeacht wie er in je afspeellijst staat.

Marley's "signature sound" levert vloeiende, krachtige bas, verbluffend nauwkeurige mids, en krachtige hoge tonen. Aangepaste engineering en tuning door de beste oren in de business betekenen dat uw muziek wordt geleverd met ultieme helderheid.

Ontwerp

Een unieke mix van high-tech en eco-bewust ontwerp, Marley producten zien er net zo goed als ze klinken.

Elk element is kunstig ontwikkeld tot in de kleinste details. Met behulp van verantwoorde materialen, onze audio-lijn is voorzien van onze exclusieve REWIND & trade; stof, katoen en canvas, textiel, recyclebare metalen, bamboe en Forest Stewardship Council (FSC) gecertificeerde houtsoorten. De combinatie van schoonheid en duurzaamheid, Marley producten brengen uw muziek en stijl terug naar de aarde met een warmte en karakter dat is ongeëvenaard.